Det har varit torrt från vårt håll på bloggfronten, sist vi körde var match 3 i SM-slutspelet mellan Luleå-Frölunda och det spelet satt till oddset 1.80 och med god marginal (+3.60 units netto till vår portfölj). Ikväll är det åter dags för VM-kvalmatcher och Sverige ställs hemma på Friends Arena mot svagt Irland . Klart att vi tror på svensk seger, men vi har svårt att hitta något odds som motiverar för spel här, matchen kan vara av intresse att följa under livebettingen men utbudet är stort ikväll så varför låsa sig vid den?.

Så vad tror Tippa.nu om kvällens landskamper, det är hårt att hitta något av spelvärde måste vi  helt klart erkänna, vi har scrollat listan upp och ner några gånger och fastnat för följande:

Vi kommer tippa två matcher idag till oddsen 2.25 & 2.30 , insatsen kommer hållas till under medel, 4 units respektive 3 units för våra två portföljtips.

Portugal har en riktig svår bortamatch mot Israel (8 gånger pengarna för hemma-vinst på Israel) i Grupp F, båda lagen står på 7 poäng var och därmed delad andra plats, Portugiserna betalar extremt dåligt för en vinst, mellan 1.50-1.60 går att få på rak 2:a, ej spelbart, däremot tycker vi att båda lagen göra mål till oddset 2.25 är av stort intresse, var uppmärksamma på att matchen spelas redan klockan 13:45 svensk tid.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Norge är alltid övervärderade enligt oss om man ser till presentationen de gör på planen och vad marknaden erbjuder för odds på dem, ikväll tar man emot ett Albanien i ett minusgradigt Oslo, det brukar inte räcka med att norrmännen har hemmaplan för att det skall se sviktande ut så vi Albanerna runt 65-70% sannolikhet att de gör mål i matchen, 3-1 känns som rimligt resultat här.

VM-Kval till Brasilien 2014 – Grupp F / Matchstart kl 13:45

Israel v Portugal, båda lagen göra mål i matchen till oddset 2.25 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

VM-Kval till Brasilien 2014 – Grupp E / Matchstart kl 19:00

Norge v Albanien, båda lagen göra mål i matchen till oddset 2.30 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

 1. Jimmy skriver:

  Underbart att ni är tillbaka! 22 minuter och 1-1 i första matchen! Stort tack Jebak + Crew!!

 2. Duvan skriver:

  All in över 2. 2,5 i Kro-Ser till 2,075! Våldsam offensiv från Serbien att vänta!

 3. HGT skriver:

  Duvan ja tar rygg på dig

 4. admin skriver:

  FT Israel v Portugal 3-3
  FT Norge v Albanien 0-1

You must be logged in to post a comment.