Våra två VM-kvaltips vi hade i fredagens slutade med att 1 av 2 satt, som vi skrev var både Portugal och Norge löjligt nedtryckta oddsmässigt. det fattades ett Norge-mål för att vi skulle gått 100% den kvällen, summerar vi de båda spelen blev det ändå +2,00 units (netto) för vår bettingportfölj.

VM-kvalet till Brasilien 2014 fortsätter runt om i Europa denna tisdagskväll, Sverige spelar ingen riktigt tävlingsmatch ut träningsspelar mot Slovakien, en viktig match för Sverige är den mellan Irland och Österrike där ett kryss skulle va bäst för svenskarna.

Vi har valt att lägga vårt fokus på dagens största matchen enligt oss den mellan Frankrike och SpanienStade de Franc mer eller mindre en gruppfinal vem som skall slippa playoff -spelet. Spanien åkte på en ordentlig mina när man bara fick 1-1 hemma mot Finland. Senast lagen mötes i gruppen slutade kampen mellan dem 1-1. Frankrike kommer till matchen från en 3-1 vinst mot Georgien.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Tippa.nu tycker att det är ett högt oddsvärde på att hemmalaget Frankrike (3.40) skall vinna matchen, Spanien är favoriter enligt marknaden till oddset 2.35 det tycker inte vi att tvåan är spelbart till. Det finns en hel del intressanta Asianer på fransmännen som t.ex -0,-0.5 till fina oddset 2.75 där ett kryss betala tillbaka halva insatsen för den som tycker att betta ”rak” etta är för vågat.

PS: Vill du hänga med våra uppdateringar och speltips på Facebook? Glöm då inte att gå med och ”gilla” oss HÄR!.

 VM-Kval Brasilien 2014 Grupp I / Matchstart kl 21:00

Frankrike v Spanien, 1:an tippas till oddset 3.40 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Frankrike v Spanien 0-1

You must be logged in to post a comment.