Redaktionen har varit på semester sen sista inlägget och nu har alla de större ligorna gjort sina bokslut och tagit semester därmed har vi gjort en snabb statistik uppdatering på spelbloggen i förra inlägget, det har varit få intressanta objekt den senaste tiden om man bortser från Franska öppna/Roland Garros  turneringen som börjar närma sig sitt slut och där vi har gått starkt för våra VIP– medlemmar, vi kommer att skicka ut vårt förslag vem som tar hand om titeln och Grand-slamen från Frankrike inom kort där.

När vi scrollar igenom listan över de Europeiska VM-kvalmatcherna på spelmarknaden hos spelbolaget Unibet finner vi flera matcher av intresse där oddsen inte är helt slaktat då det brukar vara så under landslagsomgångarna.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

På fredag är det otroliga viktigt VM-kvalmatcher, bland annat för de svenska landslaget i fotboll om en slutspelsplats i Brasilien 2014, tre pinnar och Sverige har bra kontroll över andra platsen med någon procent chans på tysken, Sverige har dock en riktig taskig statistik nere i Österrike över åren. Tendenserna mot Makedonien var att Sverige ville anfall och hade bra snabba omställningar fast väldigt ineffektiva och det talar för att vi kommer få se ganska så offensiv fotboll, mini-tyskland (Österrike) brukar som oftast göra mål på hemmaplan och vi tror garanterat att även Sverige gör det, därför plockar vi båda lagen göra mål i matchen (BLGM) till oddset 1.80, vi skulle akta oss för att spela det under 1.72.

Norge har en svår borta match mot Albanien i Tirana, enligt spelmarknaden är nordborna favoriter till seger, det håller vi inte med om, Albanerna ger närmare 3 gånger pengarna för vinst och Norge går att hitta till ca 2.40. Mål-asianen över 2,2.5 mål i matchen til oddset 2.15 är av intresse då båda lagen måste vinna för någon teoretisk chans till att ta en plats för slutspel/playoff till Brasilien, vi tror att matchen kommer vara öppen med flera chanser åt båda hållen. Asianen vi spelar i portföljen innebär att om det endast blir två mål i matchen betalas halva insatsen tillbaks.

VM-kval – Grupp E / Matchstart kl 20:30

Albanien v Norge, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen till oddset 2.15 hos till insatsen 4/10 units.

VM-kval – Grupp C / Matchstart kl 20:45

Österrike v Sverige, Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.80 hos till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Albanien v Norge 1-1
    FT Österrike v Sverige 2-1

You must be logged in to post a comment.