Dubbelt upp (vinst) när båda våra speltips satt igår till bra odds. Söndag och det innebär ny dag och nya utmaningar för oss här på spelbloggen. Premier League står för dagens smällkarameller i fotbollsvärlden då Liverpool tar emot Manchester United på Anfield och senare på eftermiddagen tar ligamästarna Manchester City emot Arsenal.

Två stormatcher som är extremt svår tippade på förhand, City är kraftigta oddsfavoriter i sin match, däremot är odds jämnt fördelade mellan Liverpool och United som anses vara mer ovis enligt spelmarknaden.

För den som har missat är det Jackpot på ca 1,5 miljoner kronorEuropatipset hos Svenska Spel, kupongen består av matcher från Serie A, Premier League, La Liga och Allsvenskan, spelstopp söndag kl 14:59, om du tänkt att lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk -> HÄR! och få en rabatt på 50 kronor om du är en ny användare.

Vi sticker ut hakan redan med en morgon/lunchmatch från La Liga mellan Mallorca-Valencia som är ingen favorit-liga för oss att tippa men vi tycker att oddset på underspelet (2,5 mål)  har gått ner för mycket och blivit allt för stor överviktad favorit, Över 2,5 mål i matchen ger i skrivande stund 2.10 i odds hos spelbolaget Unibet, över 3,5 ger höga 3.70 för den den som vill experimentera lite. vi kör den mer ”säkra” speltypen och nöjer oss med Över 2,2.5 mål -Asian till 1.875 i odds till 3 units insats.

Tippa Totenham-seger till låga 1.42 i odds har vi väldigt svårt att förstå att folk vill göra, däremot är ”Båda lagen göra mål” till 1.90 mer av intresse då Spirs vart ganska risiga och QPR brukar kunna störa topplagen även på bortaplan, men vi kommer inte att köra spelet i vår bettingportfölj, det vara bara lite tankar vi ville dela med oss.

Många frågar sig hur vi kan se något värde i Atalanta-Palermo -matchen, ser man till det historiska så har de senaste 4 av 5 mötena slutat med att båda lagen gjort mål och att Palermo fått Gianpiero Gasperini som ny huvudtränare som är känd att ha ihåliga försvar men ack så anfallsglada uppställningar, ”Båda lagen göra mål” -testas, se mer nedan i spelsummeringen!.

Just det, Milan och Allegri kommer få det riktigt svettigt borta mot Udinese, enligt oddsen är Milano -laget favoriter till att vinna kampen här, vi säger njaa..

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att ”gilla” vår spelgrupp på Facebook för våra senaste uppdateringar om odds/spel, klicka HÄR!

Spanien – La Liga / Matchstart kl 12:00

Mallorca v Valencia, Över 2,2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.875 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Atalanta v Palermo, Båda lagen att göra mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Newcastle v Norwich, 1:an tippas som asian -0,5 till oddset 1.80 hos Unibettill insatsen 5/10 units.

 

 1. jebak@tippa.nu skriver:

  FT Mallorca v Valencia 2-0
  FT Atalanta v Palermo 1-0
  FT Newcastle v Norwich 2-1

  (Tottenhamn v QPR 2-1)
  (Udinese v Milan 2-1)

You must be logged in to post a comment.