Söndagen gick i lördagenstecken , vi satte 2 av 2 speltips därmed plussade vi +10,90 units (netto) igår och totalt denna helgen gick vår bettingportfölj +19,25 units (netto), men bettingbranschen är färskvara där vi inte tänker lägg oss på latsidan utan ge ger något bra även denna måndagen då det finns 2-3 intressanta matcher att titta lite extra på.

En timme kvar (klockan är nu 19:58) till avsparken i PL och 45 minuter i Serie B , matcherna finns att livebetta på hos Unibet.

I Premier League spelar ett sargat Newcastle (ur form och stor skadelista) mot ett Wigan med problem, 1:an betalar runt 2 gånger pengarna, helt uselt då vi är inte säkra att de har runt 50% just nu att den matchen. Vi väljer båda lagen göra mål i matchen framför över 2,5 mål i detta fall.

OddsetReggina hemma mot Cronte i Serie B/Italien är lockade (2.30), vi kommer spela den raka 1:an till en väldigt låg insats (2 units). Cronte brukar ha extremt svårt att göra mål på bortaplan, vi tror på en 1-0 eller 2-0 seger här.

Kvällens största varningstecken sätter vi på Sevilla (1.70-1.75)  i La Liga, avstängningar, skador, dålig form och totalt uselt odds för hemmaseger, lägg er units/pengar på andra matcher istället.

Italien – Serie B / Matchstart kl 20:45

Reggina v Cronte, 1:an tippas till oddset 2.30 hos Unibet till insatsen 2/10 units.

England – Premier League / Matchstart kl 21:00

Newcastle v Wigan, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

 

 

You must be logged in to post a comment.