Fullpott igår på Serie A och Serie B speltipsen +8,05 units (netto), bloggens Premier League -spel slutade 1-1 och därmed betalade vår Asian halva insats tillbaka, alltså gick vi -1,5 units på det spelet. Mycket matcher att välja bland som det brukar vara på en söndag, men det har varit svårare än vanligt att hitta de fina orörda oddsen.

Nykomlingen Novara tar emot jumbo-laget Bologna, hemma på plastgräset är Novara riktigt bra, det är ytterst sällsynt att laget förlora en match på hemmaplan.

Många kan lockas av det höga oddset på Juventus idag kring 2 gånger pengarna, men känslan säger att Juve kommer få det svårt borta mot de flygande åsnorna. Landslagsuppehållet och andra små faktorer tror jag mer på ett underspel en den raka tvåan i denna matchen.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00 för båda matcherna

Novara v Bologna, Ettan tippas som -0,5 asian till oddset 2.10 hos spelbolaget BETFAIR. Insatsen är 5/10 units.

Chievo v Juventus, Under 2,5 mål tippas till oddset 1.78 hos spelbolaget BETFAIR med insats 3/10 units.

Matchen direktsänds på TV11

England – Premier League / Matchstart kl 17:00

Newcastle v Tottenham, över 2,5 mål tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget EXPEKT. Insats 4/10 units.

Matchen direktsänds på Viasat Fotboll/HD

Förmodligen så återkommer jag under dagen med ett speltips till kvällsmatchen/Rom-derbyt i Serie A mellan Lazio och Roma, antingen här på bloggen eller i min spelfond på Tippa.nu

Europatipset hos Svenska Spel

Jakpotten är ca 2 miljoner på Europatipset denna söndag hos Svenska Spel kammar du hem miljonerna? , Spelstopp sön kl 14:59 lämna in din rad här. Kolla även in spelsajten Tippa.nu som hjälper dig till 13 rätt.

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Novara v Bologna 0-2
    FT Chievo v Juventus 0-0
    FT Newcastle v Tottenham 2-2

You must be logged in to post a comment.