Då är redaktion tillbaks efter en vecka i London, tyvärr blev det bara speltips (4 av 5 satt till bra odds) för våra Vip-medlemmar under vår vistelse i England då de inte fanns tid att uppdatera bloggen, vill ni ansöka om att bli gratis medlem på Tippa.nu gör ni det -> HÄR. (vi tar in nya medlemmar vid mån av plats).

Ikväll är det mängder med träningslandskamper närmare bestämt 26 runt om Europa. Flera stormöten som England-Brasilien, Holland-Italien och Frankrike-Tyskland. Vi kommer ge ger ett odds här på bloggen till en lite lägre insats då vi inte uppskattar träningsmatcher och inhemska cuper allt för mycket på grund av många byten och blandad inställning hos spelarna till sådana matcher.

Giganten Argentina med Messi är på besök på Friends Arena där Sverige och Zlatan kommer få en tuff match, dock har Sverige presterat bra de senaste landskamperna då man krossade England på hemmaplan och fick magiska 4-4 borta mot Tyskland, Vi tycker att överspelet är helt klart spelvärt till en mindre peng (4 units).

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Landslag – Träningslandskamp / Matchstart kl 20:30

Sverige v Argentina, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units

 

  1. admin skriver:

    FT Sverige v Argentina 2-3

You must be logged in to post a comment.