Kort summering av Ukraina-Frankrike, Frankrike håller fortfarande på att harva ordentligt med en 2-0 förlust i Kiev håller man på för första gången att missa ett mästerskap på 20 år, fransmännen såg ut att kontrollera matchen i första halvleken men efter Roman Zozulia gjorde mål i andra halvleken och sen utökade Ukraina till 2-0 efter ett straffmål. Den stora frågan är kan Frankrike vända på detta?, klart det kan greja det, men är oddset 2.80 spelbart för avancemang ? Nej!.

Vi nämnde i förra inlägget att Chile hade goda chanser att skrälla emot England på bortaplan till fina 4.00-4.20 gånger pengarna och där vi på rätt spår i alla fall då matchen slutade 2-0 till Chile efter två mål av Alexis Sanchez.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

En hel del förfrågningar om det finns något av spelvärde i returen mellan Sverige-Portugal ?. Portugiserna har ett 1-0 resultat med sig i bagaget från Lissabon -matchen, nu har Sverige matchen på ett fullsatt Friends Arena där man lyckats skapa och göra många mål mot stora fotbollsnationer sen man börjat spela där, Sverige måste minst gå för ett mål framåt och även om portugiserna säger att det skall spela ett liknade spel som man gjorde på hemmaplan så kommer laget ligga mer på kontring, tyvärr tror vi att Portugal kommer lyckas göra mål och även Sverige därför väljer vi spelet ”Båda lagen göra mål i matchen” till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till låg insats 3/10 units.

En annan intressant sak i denna match är att oddsmarknaden börjat svikta i vem som skall vara favorit, Sverige var marginell favorit till 1×2 seger, nu på matchdagen har marknaden gjort Portugal till favoriter till att vinna dagens kamp, observera det är inte vem som avancera till VM utan vem skall vinna dagens match.

Vi tycker även att oddset för ”Båda lagen göra mål”  i matchen mellan Rumänien-Grekland till 2.00 gånger pengarna är av ganska stort spelintresse då Grekerna vann första matchen med 3-1 så måste Rumänerna blåsa på i 120 för att gå vidare måste man göra minst två framåt och hålla tät hemåt och det kommer öppna upp för kontringar för grekerna i jakten på mål.

Europa – VM-Playoff till Brasilien 2014 (Match 2 av 2) / Matchstart kl 20:45 & 20:00

Sverige v Portugal, Båda lagen göra mål i matchen till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

Rumänien v Grekland, Båda lagen göra mål i matchen till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Sverige v Portugal 2-3
    FT Rumänien v Grekland 1-1

You must be logged in to post a comment.