När resten av fotbollsvärlden firar jul och nyår kör Premier League sitt mastodont-program, det var full omgång i torsdags och nu är det dags idag igen för spel, hur mycket sliter det på spelarna? har alla lyckats smälta julskinkan och nubben?.

Bland dagens sex Premier League -matcher väljer vi att blogga överspelet mellan Hull-Fulham till högt odds enligt oss på Tippa.nu. Hull gjorde en riktigt fin insats senast mot Manchester United och laget föll oturligt med 3-2 på hemmaplan, idag ställer man sig mot mediokert Fulham som gjorde en fin vändning mot Norwich senast och vann med 2-1, marknaden är dock fortfarande tveksamma till Fulhams form och ger höga 4 gånger pengarna för en vinst idag, kanske lite högt enligt oss men det är ändå inte lockade till spel enligt oss.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Det raka överspelet (ö2.5) ger ett odds på 2.15, då tycker vi Asianen 2, 2.5 mål till oddset 1.95 som spelbolaget Unibet erbjuder är mer lockade där halva insatsen betalas tillbaks vid endast 2 mål i matchen. Fyra av de fem senaste matchern har slutat med över 2.5 mål för Fulham, Hull har enbart 1 av 5 matcher på kontot där matchen slutat över 2.5 mål, 3 matcher med 2 mål och en helt mållös. Men senaste insatsen mot United visar på att det har möjligheter att störa stora som små lag på hemmaplan.

Med tanken på hur det har sett ut i de senaste matcher tycker vi att oddset är helt klart spelvärt!.

Stryktipset är uppdelad på två dagar denna helg lördag & söndag, med spelstopp kl 15:59

Svenska Spel denna gången med 9 av 13 matcher från den högsta ligan och enbart 4 matcher från The Championship. Är du redo att testa din kunskaper? fixa 13 rätt och du har chansen på miljonerna, Lägg din stryktipskupong här!.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Hull v Fulham, Över 2, 2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.95 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Hull v Fulham 6-0

You must be logged in to post a comment.