Våra två Allsvenska speltips vi hade på bloggen i måndags slutade med att 1 av de 2 spelen gick in, dock så satt vårt huvudspelet som var rak 1:a på AIK mot Blåvitt (3-1) ,  tyngst (6 units) av de två i spelen och därmed kunde vi inkassera +3.45 units (netto) till vår bettingportfölj även fast vi bommade överspelet (2.5 mål) i Häcken-Brommapojkarna (1-0).

Champions League -platser står på spel i kvällens London-derby i engelska Premier League fotbollen mellan Chelsea och Tottenham, det är alltid svårt att tippa ett derby men vi tycker att vi har bra koll på läget och därför presenterar våra tankar och drag för kvällen.

Båda lagen skall vara i bra form den senaste statistiken, då varken Chelsea eller Tottenham förlorat de senaste fem matcherna i ligan. Men Chelseas insats mot United var ganska tam då laget till slut kunde vinna med ett sent av Mata som strumpa målet. Spurs gjorde ingen succé-insats heller hemma i helgen mot Southampton då man vann efter ett sent mål av Bale.

Med andra ord inget imponerade spel av något av kvällens lag även fast det är London-derby och mycket på spel känns oddset 1.95 från spelbolaget Unibet hemma på Chelsea som riktigt starkt och därför väljer vi att investera 6 units från vår bettingportfölj på en rak 1:a i kvällens match. Nedan hittar ett utdrag hur tabelläget ser ut inför matchen.

3. Chelsea 35 matcher – 68 poäng
4. Arsenal 36 matcher – 67 poäng
5. Tottenham 35 matcher – 65 poäng

* Första och andra platsen i ligan är redan klart till Manchester United respektive Manchester City.
* De tre första lagen i Premier League får en direktplats till huvudturneringen i Champions League.
* Plats fyra är kvala till Champions League.
* Plats fem till nio är kval till Europa League.
* Totalt skall 38 matcher spelas

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – Premier League / Matchstart kl 20:45

Chelsea v Tottenham, 1:an tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Chelsea v Tottenham 2-2

You must be logged in to post a comment.