Träningslandskamp på Friends Arena och det är Sveriges sista match inför semestern och för Belgien är det genrep inför VM i Brasilien om ca 2 veckor. Sverige kommer från en 1-0 torsk senast mot Danmark där inte spelet stämde för laget då Hamrén valde att testa nytt spelsystem, ikväll kommer följande startelva börja matchen:

Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Mikael Antonsson, Pierre Bengtsson – Sebastian Larsson, Kim Källström, Jimmy Durmaz – Tobias Hysén, Zlatan Ibrahimovic, Erkan Zengin.

Helt okej startelva men frågan är om Sverige är motiverade då VM skall följas per tv och inte spelas på plan, med det är alltid lika lurigt med träningsmatcher, hur mycket matchtid kommer spelarna få och hur mycket vågar belgarna gå in i närkamperna då det är så tätt in på VM i Brasilien.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

På pappret har Belgarna ett grymt starkt lag, över halva startelvan från Premier League, på målvakts sidan har man ingen mindre än Atléticos målvakt Thibaut Courtois eller Simon Mignolet från Liverpool, med tanken på att Belgiens population inte mer är på 11 miljoner så borde Sverige ta rygg hur man utvecklar unga spelare.

Oddsmarknaden har sänkt Belgien kraftigt de senaste dagarna, dock tycker vi att Asianspelet på 0,-0.5 till oddset 2.00 är fortfarande spelvärt med halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat. Vi håller ner insatsen på grund av att det är en träningsmatch.

Träningslandskamp – Matchstart kl 20:30

Sverige v Belgien, 2:an tippas som Asian 0,-0.5 till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Sverige v Belgien 0-2

You must be logged in to post a comment.