Två av tre speltips satt denna helgen för oss här på Tippa.nu -bloggen och vi redovisar +6.00 units (netto) till vår portfölj, för att vi skulle fått en 100% -ig utdelning fattades ett mål från Sevilla borta mot Levante där hemmalaget vann med 1-0 och vi hade rekat ”Båda lagen göra mål”.

Vi kommer att koncentrera oss på matchen mellan Bayern München-Juventus, tyskarna är sjukt stora favoriter i denna matchen, segerodds till 1.60-1.65 på 1:an, inget vi tycker är spelbart då vi ser vad X:et och 2:an ger (4.10 respektive 6.00 pengarna) . Italienarna är kända till att spela dessa typer av matcher tajt och disciplinerat, speciellt på bortaplan. Båda lagen kommer till matchen med nästan ordinarie elvor förutom någon avstängning och långtidsskador.

Sitt lagen spelade mot varandra på ”Allianze Arena” var 2009 även det i Champions League, då slutade matchen 0-0, givetvis är det inte de som får oss att tro på åter ett kryss men det säger mycket om Juves taktiska strategi i på bortaplan. Kvällens speltips har högt odds och låg sannolikhet, men vi ger Juventus betydlig högre chanser till att knipa poäng än vad spelmarknaden ger dem, så därför tippar vi krysset till en låg insats på 3 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Den andra matchen är mellan Zlatans-Paris och hans gamla klubb Barcelona, där spanjorerna är storfavoriter (Barca finns till 1.75-1.80 gånger pengarna). Vi tycker det är riktigt svår att hitta värde i den matchen då Paris är för dåliga att störa ett av världens bästa klubblag och Barca till det oddset är inte kul då de kan nöja sig med ett kryss då de vet deras styrka på hemmaplan.

PS: Glöm inte att följa våra kommentarer och uppdateringar live i vår Facebook -grupp, gå med och ”gilla” oss HÄR!.

UEFA Champions League – Kvartsfinal / Matchstart kl 20:45

Bayern München v Juventus, X tippas till oddset 4.10 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

 

  1. Bananen skriver:

    Kryss jebak?
    Måste vara första gången du bettar kryss??

  2. admin skriver:

    FT Bayern München v Juventus 2-0

You must be logged in to post a comment.