Spanien krossade Italien i EM-finalen i söndags, vårt kryss höll sig inte långt in i matchen, italienarna såg uddlösa och trötta ut, saken gjorde inte bättre att de fick spela med 10-man då de skulle försöka få in en reducering då fick en skadad och hade gjort alla sina byten. Spanjorerna vart helt enkelt några snäpp bättre och värda vinnare till sin tredje raka guldmedalj.

Ikväll är det dags för ett laddat möte mellan Stockholm v Göteborg, båda lagen är av stort poängbehov och helt bort från striden om de Allsvenska guldet. IFK kommer upp till Stadion med ett fint bortafacit, laget har inte förlorat sen 2007 mot Djurgården och detta kan vara sista matchen lagen möts på denna arenan.

På de senaste 12 Allsvenska -matcherna har IFK Göteborg släppt in 15 mål bakåt och Djurgården 16 mål. Försvarsspelet har varit allt annat än bra i de båda lagen, för vårt speltips hoppas vi att det håller i sig och att historiken är med oss, för sex av de sju senaste möten lagen emellan har slutat 1-1, därför känns det rätt givet att välja ”Båda lagen gör mål i matchen” till oddset 1.80 som spelbolaget Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Djurgården v IFK Göteborg, ”Båda lagen göra mål” till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet insats 6/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ sport1/HD/Fotboll

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Djurgården v IFK Göteborg 3-2

You must be logged in to post a comment.