Spelvinsten satt fint igår för alla som följer oss till höga oddset 2.75 att Malaga skulle göra minst/över 1.5 mål i matchen, slutresultatet blev 2-0 till spanjorerna och avancemang i Champions League, vår bettingportfölj steg med +5.25 units (netto). Idag är det torsdag och vi bjuds på Europa League fotboll, det finns 2-3 matcher som är värda att följa under livebettingen ikväll då de kan ge riktigt fina pengar, redaktionen tänkte bjuda på ett speltips här på bloggen och vid eventuell tillägg av match/er ikväll skickas mejl ut till alla vippare. (Ansök –> HÄR!)

Matchen vi tänkte tippa på är den mellan Fenerbahce och Viktoria Plzen, första mötet slutade med 1-0 till Fenerbahce, denna gången är det turkarnas hemmaplan dock ut publik, givetvis stort minus då turkiska fan är helt galna och fanatiska i sina lag. Vi tror ändå inte att detta blir den avgörande faktorn till att Fenerbache inte lyckas vinna kvällens match även fast laget går vidare på t.ex 0-0, Viktoria måste framåt för att få ett borta mål och som sämst få till övertid.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Fenerbache går starkt på tre fronter i år och siktar på Europa League finalen i Holland, vi tycker att oddset är riktigt lockade på hemmalaget och väljer att värdera bettet till en 5 units match.

Har du ännu inte ”gillat” oss på Facebook ? Vill du hjälp oss att synas ? gör det nu direkt! –> HÄR!.

UEFA Europa League – Åttondelsfinal / Matchstart kl 21:05

Fenerbahce v Viktoria Plzen, 1:an tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Fenerbahce v Viktoria Plzen 1-1

You must be logged in to post a comment.