Ikväll kickar åttondelsfinalerna igång i den finaste klubbtävlingen av dem alla Champions League, vi skall försöka ge er det bästa speltipsen från båda dagarna direkt, favoritoddsen kommer tryckas ner än hårdare då det kommer bara spelas två åttondelar per dag och det kommer innebär att stort tryck på redan ”nedtryckta” odds.

Slutsålt på Mestalla där PSG är favoriter till att ta sig vidare genom detta dubbelmötet, men vi på Tippa.nu tror att ”underdogen” Valencia kommer att ställa till det för Zlatans gäng från Paris. Valle har grym statisk hemma mot franska lag 18-1 och en hel frisk trupp för en gång skull, rak 1:a går att hitta till oddset 2.50. Valencia göra över 1.5 mål i matchen ger 2.30 i skrivande stund. Zlatans-PSG vann sin grupp före Porto, Valencia kom delad 1:a i sin grupp på samma poäng (13p) som Bayern fast blev tvåa på grund av inbördes möte. 2-1 Valencia ikväll?, Se längst ner vad vårt slutliga speltips i denna matchen blir.

Stormöte imorgon (onsdag) mellan Real Madrid-Manchester United, riktig svår match att tippa på förhand, båda lagen är i mycket god form plus att deras inhemska ligor är i princip klara då Real ligger för långt efter Barcelona i La Liga och United leder Premier League med 12 poäng, fördelen med detta scenario är att båda lagen kommer kunna satsa fullt ut på det här dubbelmötet. Bettingmässigt är det en riktig djungelmatch att tippa där ändå Real skall vara favorit över två matcher.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Den andra matchen mellan Shakhar och Dortmund bjuder på intressanta odds, förmodligen kommer matchen att bjuda teknisk snabb fotboll och därmed kommer va riktigt sevärd trots att den andra stormatchen som spelas samtidigt. Tyskarna ger höga 2.90-3.00 i odds på att vinna den första bortamatchen det är helt klart spelvänligt fast det vi gillar mest är överspelet till oddset 1.90, vi tror inte något av lagen kommer håll igen från början även fast det är en slutspelsmatch.

En annan sak stor sak här i världen att vi nu fått en egen röstknapp att klicka på i Bästa spelblogg -tävlingen hos Betsson så ni som ännu inte varit inne och gjort er röst hörd gå in på länken här ->  RÖSTA PÅ TIPPA.NU (tar några sekunder att rösta, tack!)

Champions League – Åttonsdelsfinaler / Matchstart kl 20:45 (Tisdag)

Valencia v PSG, Båda lagen göra mål i matchen till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Champions League – Åttonsdelsfinaler / Matchstart kl 20:45 (Onsdag)

Shakhtar Donetsk v Borussia Dortmund, Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. Skara-Bert skriver:

    Ryggar båda speltipsen och hoppas på triumf för oss!

  2. admin skriver:

    FT Valencia v PSG 1-2 (Tisdag)

    FT Shakhtar Donetsk v Borussia Dortmund 2-2 (onsdag)

You must be logged in to post a comment.