Det har varit blogg-torka nu några dagar då vi inte känt att oddsen lockat för spel. Ikväll plockar vi ett asiatiskthandikapp från fotbollsallsvenskan mellan Mjällby-Gefle på Strandvallen. Hemmalaget kommer med ett grymt självförtroendet då laget bortaslog Helsingborg 2-1.

Gefle har spelat in 6 av 9 möjliga poäng och man kan inte sluta imponeras av detta lag som år på år lyckas hålla sig kvar i den högsta divisionen med små medel, vinsterna har kommit mot Åtvidaberg och Halmstad som vi här på Tippa.nu inte håller att för hög status på. Taktiken bortalaget kör med är att slå långt på Dahlberg, kan fungera hyfsat bra mot sämre lag men mot ett starkare motstånd kommer de bli problem eller vid eventuell skada på spetsen.

Fem gånger har lagen möts i tävlingssammanhang på Strandvallen sen 2001 och då är statistiken hemmavinst (2) oavgjort (2) förlust (1), alltså knapp favör åt Mjällby. Oddset på 1:an som 0,-0.5 asiatiskthandikapp till 1.95 som bettingbolaget Unibet är av intresse då vi ger >65% chans för hemmalaget att vinna kvällensmatch, dagens asian innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att följa oss och våra speltips på Facebook —> HÄR!

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Mjällby v Gefle, 1:an tippas som 0,-0.5 (asian) till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Mjällby v Gefle 1-0

You must be logged in to post a comment.