Kaffepengar i vinst senast då 1 av 2 speltips satt här på bloggen,  vi hoppas på bättre flyt ikväll så att vi kanske kan ha råd med en bulle till kaffet.  Vi har fokus på Serie B -matchen mellan Bari-Palermo där Asian-överspelet ger väldigt bra betalt enligt oss.

Gattusos-Palermo ställs inför en svår match, Bari på bortaplan och inte nog med detta kan vara hans sista match vid rodret om laget inte vinner ikväll, Palermo torskade sist mot Spezia med 1-0 och som alla vet så är inte tålamodet så gott nere på Sicilien. Inför kvällens match är sicilianaren odds-favoriter, 2.20-2.30 för vinst, vi tycker dock att 1:an och 2:an borde vara mer jämt fördelade då vi ser Baris chanser att vinna som ungefär lika stora om än inte större.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Historiskt så brukar dessa möten bli fartfyllda med många mål, marknaden tror dock inte på det på grund av lagens senaste resultat, vi går emot den här och tippar tvärtemot, vi tror på mål från båda lagen och att det blir minst 3 mål i matchen, vid endast 2 mål, betalar ”Asianen” ut halva insatsen tillbaka.

Italien – Serie B / Matchstart kl 20:30

Bari v Palermo över 2,2.5 mål Asian i matchen tippas till oddset 1.975 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Bari v Palermo 2-1

You must be logged in to post a comment.