Gårdagens Allsvenska -tips blev att 1 av 2 speltips satt här på spelbloggen, det var lite skrällar som vi varnade för då spelarna varit lediga och bara spelat träningsmatcher under EM-uppehållet. Sundsvall vann oväntat över Häcken på Rambergsvallen med 2-1, Norrköping bortaslog Mjällby till odds kring 5.00 gånger pengarn och Allsvenska ledarna Elfsborg åkte på en rejäl mina mot Åtvidaberg med 5-1. Det var alltså tre av fyra skrällar igår, bara Kalmar FF som höll favorittrycket (gav runt 1.70 i odds) hemma på fågelarenan, kontentan av det hela är att Allsvenskan är riktigt svårtippad och nästa aldrig lönsamt att tippa på favoriter då de sällan håller till de låga oddsen.

Då är det äntligen dags för EM-Finalen 2012 i fotboll att avgöras i Kiev på Olympiastadion mellan Spanien och Italien. Där Spanien är favoriter helt riktigt enligt oddsen till ca 2.00-2.10 , Italien ligger på 4.00 gånger pengarna och uppåt, vet läsare som har tippat dem till närmare 5 gånger. Första tanken som slog oss här på bloggen innan vi såg oddsen att underspelet (2,5 mål i matchen) skulle va bra med tanken på att det är final och att Italien är extremt slipade defensivt, men det spelalternativt dog ganska fort när vi såg att oddset var totalt slaktat och låg på 1.40-1.50 som max och det är riktigt dåligt och går inte att tippa!. Spanjorerna har för övrigt bara släppt in ett mål på sina nio senaste EM- och VM-matcher därav svar på det låga oddset i kombination med Giorgio Chiellins -försvar. Vi får inte glömma att Spanien är regerande Europa och Världsmästare men dock är inte laget lika bra som det varit under de tidigare mästerskapen.

Skall vi från Tippa.nu ge något som helst speltips som vi anser vara ”spelvärt” så ligger krysset i matchen närmst till hand som ni kan få ca 3.15 i odds hos spelbolaget Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Fotbolls-EM 2012 – Final / Matchstart kl 20:45

Spanien v Italien, X:et tippas till oddset 3.15 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

Matchen direktsänds på TV4 och TV4 Sport Xtra.

  1. Lasse skriver:

    Kan bli en kryddig match!!

  2. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Spanien v Italien 4-0

You must be logged in to post a comment.