Bayern krossade Barcelona med 4-0 i den första semifinalen i Champions League på Allianze Arena och vi kunde enkelt inkassera +4.40 units (netto).

Vem följer Bayern Munchen till finalen på Wembley? Borussia Dortmund eller Real Madrid, lagen har möts två gånger i årets turnering då i gruppspelet där tyskarna vann hemma och vid med sig ett oavgjort resultat från Santiago Bernabéu.

Tyskarnas elva är som när till ordinarie med få skador eller avstängningar, Real får tillbaka Ramos, Alvaro Arbeloa är avstängd, Marcelo är fortfarande skadad,  Luka Modric och Karim Benzema är småskadade men skall ändå kunna vara med i kvällens match.

Vi på Tippa.nu tycker att oddset (3.70) på krysset  är riktigt lockande då är två jämnstarka och vi tror inte att Real kommer tok-offensiva ikväll och lär va ganska nöjda om de får ett mål framåt, på förhand luktar denna matchen 1-1 , 2-2 där spanjorerna avgör dubbelmötet hemma på Bernabéu.

Lite onödig statistik inför dagens kamp, Real Madrid brukar ha det jäkligt jobbigt på tysk mark, endast 1 vinst på 24 matcher.  Sen får man inte glömma att Dortmund är det ända laget i turneringen som än är obesegrat.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

UEFA Champions League – Semifinal (1:2) / Matchstart kl 20:45

Borussia Dortmund v Real Madrid, Kryss (X) tippas i matchen till oddset 3.70 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Borussia Dortmund v Real Madrid 4-1

You must be logged in to post a comment.