Vi har haft en ”paus” (1 vecka) från bloggandet och skickade större delar av redaktionen på semester och spa, sist vi bloggade var från Champions League -matchen mellan Celtic-Ajax där vi lyckades snickra in överspelet i den absoluta slutsignalen och därmed inkasserade +3.80 units (netto) till kassan.

Sprida skurar i dagens utbud, ligaspel och cuper är tillgängliga för spel från Europa, vi har fastnat för matchen mellan Atalanta-Inter i Serie A.

Inter kommer från en 4-2 seger över Verona och en glödhet Rodrigo Palacio, Atalanta torskade med 1-0 borta mot Sampdoria. På hemmaplan Stadio Atleti Azzurri d’Italia är Bergamo -laget starkt och svårslaget, de fem senaste mötena på slutat med 2 segrar för Atalanta 2 oavgjorda och 1 vinst för Inter.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Atalanta står i ca 4 gånger pengarna för rak-vinst, ingen lätt uppgift men vi tycker att värdet finns överallt (1x) istället för på rak 2:a där det ger blyga 1.90-2.00 pengarna i skrivande stund, dock tycker vi det finns mest värde i överspelet till 1.90 gånger pengen, båda lagen att göra mål till 1.72 är för svagt!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Atalanta v Inter, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

You must be logged in to post a comment.