Förra helgen kammade hem pengar och speltipsen satt till fina odds vi får hoppas att det sitter i sig även denna bettinglördag där utbudet är riktigt bra.

Ett varningstecken innan vi börjar blogga ut dagens bästa speltips är årets första omgång i Serie B och därmed bör ni se upp med att dunka favorit-oddsen allt för hårt då ni vet att ett uppehåll (nyårsledigheten) kan ha förändrat i lagens form. Mer specifika varningar och odds som kan vara intressanta har vi mejlat ut till våra medlemar (registrerar dig här).

Lördagens bästa speltips hämtas från Serie A och mötet mellan Empoli-Inter i Toscana, där Mancini har fått in både Podolski & Shaqiri in i Inter och där laget såg riktigt aggressivt och vasst framåt senast mot Genoa, 3-1 med mersmak på flera mål.

Empoli har kryssat otroligt mycket, 4 av sina 5 senaste, men då får man inte glömma att laget både mött Fiorentina och Napoli på bortaplan som är riktigt svåra bortamatcher och på det är laget nykomlingar i Serie A. Det skiljer 1 förlust mellan lagen, då ligger Inter på 9’e plats och Empoli på 15’e .

Marknaden betalar bra på överspelet (över 2.5 mål) i denna matchen, oddset ligger på 2.15 i skrivande stund och 1.95 ggr pengarna på Asianen över 2, 2.5 mål i matchen där vi tycker att det direkta värdet ligger.

I övrigt går det rykten och mycket skriver om runt på forumen att den sena matchen (kl 20:45 Palermo-Roma) kommer bli otroligt målrik vi har inga direkt åsikter om den matchen därför låter vi den helt enkelt vara.

PS: Gilla oss HÄR FACEBOOK Se erbjudanden, kampanjer och speltips först!

Italien – Serie A / Matchstart kl 18:00

Empoli-Inter, Över 2. 2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.95 hos till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Empoli v Inter 0-0

You must be logged in to post a comment.