Söndagens överspel i Italien – Serie A satt klockrent här på Tippa.nu till oddset 1.95 och 6 units insats, matchen slutade hela 2-3 till Inter över Catania.

Många undra hur vi tänker idag när en av årets största och mest spännande matcher skall avgöras i Champions League på Old Trafford där Manchester United tar emot Real Madrid. Det blev 1-1 efter första matchen och som vi ser det är en coin-flip match, allt kan hända, spelmarknaden har värderat Real till favoriter att gå vidare, tror inte vi riktigt håller med om det men deras form på sistondet har varit otrolig bra. Vi lämnar därför denna matchen till er, har ni något förslag så skriv gärna det kommentarsfältet.

Vi riktar in oss på den andra matchen som inte är lika stort fokus som den ovan. Första mötet mellan Dortmund-Shakhtar slutade 2-2, ett riktigt bra resultat för tyskarna som vi kan garantera att de inte kommer spela på något 0-0 1-1 resultat för de har gjort 2 mål på bortaplan redan utan det kommer bli full gas framåt med den gula väggen i ryggen, kanske inte världens enklast spel med de betalar bra (3 ggr pengarna) vi har en låg insats på det (3 units), för personer som vill spela mer safe kan den raka 1:an va ett alternativt dock tycker vi att de inte finns spelvärde för vår portfölj att betta det.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

UEFA Champions League – Åttondelsfinalerna / Matchstart kl 20:45

Borussia Dortmund v Shakhtar Donetsk, Borussia Dortmund att gör över 2.5 mål i matchen till oddset 3.00 Unibet till insatsen 3/10 units.

  1. HGT skriver:

    Tack för de nya pengarna Jebak!

  2. admin skriver:

    FT Borussia Dortmund v Shakhtar Donetsk 3-0

You must be logged in to post a comment.