I Söndags hoppades vi på att Marco Sau skulle gör minst 1 mål för Cagliari, han gjorde 2 mål men det hjälpte inte då vi hade asianspelet över 2,2.5 mål i matchen mot Pescara (Serie A), det innebar att vi backade två units i vår bettingportfölj. Dock slutade förra veckan plus för portföljen och det är glädjande.

Denna veckan präglas av UEFA Champions League och Europa League fotboll, spännande men svårt att hitta grymma odds då det är extremt fokus på dessa matcher från världens alla håll. Oddset har sjunkit från 2.25 till 1.90 på rak 2:a under de senaste dagarna, 4.5 på Arsenal 1:an i skrivande stund. Även om Bayern är i en mycket bättre form och har ett mycket slagkraftigare lag än Arsenal har vi svårt att motivera att spel på tyskarna till oddset 1.90, med tanken på att det är kvartsfinal och Champions kommer ett svagt Arsenal höja sig några snäpp och därmed känns överspelet (ö2.5 mål) mer motiverat att tippa än den raka 2:an på tyskarna.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

*** Följ våra uppdateringar och live-kommentarer på Facebook här!.

Champions Leauge – Åttondelsfinaler / Matchstart kl 20:45

Arsenal v Bayern München Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.875 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Arsenal v Bayern München 1-3

  2. Fotbollstradaren skriver:

    Jag körde både ÖVER 2,5 mål och BLGM. Den satt fint och spelkassan ökade än en gång. Tack för ännu ett klockrent spel 🙂

You must be logged in to post a comment.