Det hjälpte inte att Palermo tog ledningen efter bara 5 minuter och att Cheivo kvittera till 1-1 efter 55 minuter i gårdagens match, blev bara två mål och tack vare vårt Asian-spel tappade vi enbart 2 units på den matchen.

Söndag och vi har den klassiska Serie A -omgången kl 15:00 i Italien, vi har valt att fokusera på bottenmötet mellan Pescara-Cagliari, lagen har mötts fyra gånger hittills i sin historia, tre av de fyra gånger har matcherna slutat med överspel. Båda lagen krigar i botten av ligan där nykomlingen Pescara har haft det ordentligt tungt, 1 poäng på de sista fem matcherna, Albin Ekdals-Cagliari har 7 inspelade poäng på de 5 senaste.

Även dagens överspel står sig riktigt bra oddsmässigt, Asianen betalar 1.85 i skrivande stund och det är spelbart ner till 1.80 tycker vi här på Tippa.nu.

Marco Sau gör minst 1 mål för Cagliari idag på jakten för vårt överspel?. I övrigt tycker vi att söndagen känns som lördagen gjorde igår, ganska trist spelmässigt och jakten efter odds får bli på liveutbudet mer än innan match.

För de som missade 13 rätt på Stryktipset igår (lördag) finns chans för revansch, Europatipset  hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från den italienska, spanska, tyska och franska -ligan  spelstopp kl 14:59, om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att rösta på vår bettingblogg (Tippa) i Betssons årliga bettingblogg-tävling som pågår fram till den 22 februari, rösta HÄR på oss.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Pescara v Cagliari, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. Tipparn skriver:

    bättre lycka nästagång!

  2. admin skriver:

    FT Pescara v Cagliari 0-2

    53′ [0 – 1] M. Sau
    61′ [0 – 2] M. Sau

You must be logged in to post a comment.