Spelvinst sist då överspelet löstes av Palermo i den 94 minuten, vi tackar för det och därmed inkasserade vår bettingportfölj +6.15 units (netto).

Mycket matcher att välja mellan i VM-kval-djungeln och vi har hittat till slut två matcher och odds inför kvällens VM-kval till Brasilien 2014, båda matcherna är hämtade från getingboet i Grupp E, där alla lagen har teoretisk chans att gå vidare direkt eller till en playoff plats förutom Cypern. Vi tror att motivation tryter och då Slovenien börjat vinna lite matcher och har bra statistik på ön (GSP Stadium) med 2 vinster och 1 oavgjord på deras tre senaste möten plus att Cypern är urform och inget att spela för. Dock så håller vi nere insatsen till 3/10 units och ett odds under 2.00 är inte värt pengarna.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Den andra matchen vi tippar för kvällen avgörs också på en ö, Island. Där Lars Lagerbäck har lyckats bra med sin trupp och har en spännande match mot Albanien som ligger på exakt samma poäng (10). En trepoängaren av något av dessa två lagen och Norge tappar hemma mot Schweiz då är man i ”pole position”. Marknaden tror på en försiktig match med underspelet som odds-favorit, vi tror tvärtom men ändå garderar oss med att tippa överspelet som Asian med halva insatsen tillbaks vid endast två mål i matchen. Medelinsats 5/10 units.Kul att det är så många som har börjat följa och ”gillat” våra speltips på Facebook (här).

VM-kval Europa – Grupp E / Matchstart kl 20:30 & 21:00

Cypern v Slovenien, 2:an tippas till oddset 2.00 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

Island v Albanien, Över 2,2.5 mål (Asian) tippas i matchen till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Cypern v Slovenien 0-2
    FT Island v Albanien 2-1

You must be logged in to post a comment.