Onsdag och vi skall dela med oss av två bästa speltips med bra odds hämtade från Allsvenskan & Premier League, precis som förra inlägget, då vi gick i princip +/- 0 units då vi fick in ”skrällen” på Everton mot Arsenal till oddset 2.60 (3-0) men missade överspelet i Norrköping-Helsingborg då matchen slutade 2-0 till hemmalaget som vi varnade lite för innan.

Åter till kvällens speltips, Örebro tar emot Malmö FF på hemmaplan (plasten), ingen precis överraskningen att MFF går som tåget i Allsvenska upptakten med tre raka vinster, men vi tror att det kommer bli kämpigare för skånelaget i kväll då även Örebro gjort en fin säsongstart med 7 av 9 inspelade poäng på de 3 första matcherna.

MFF ligger på rak 2:a under 1.70 ggr pengarna i skrivande stund, vi har väldigt svårt att se något spelvärde i det, då historien säger att de 4 av 5 senaste mötena har slutat med minst 3 mål i matchen och en 1-1 match har vi svårt att låta bli ”BÅDA LAGEN GÖRA MÅL” -spelet till oddset 1.90 hos Unibet

Vårt andra rek för kvällen är Everton hemma mot Crystal Palace där hemmalaget jagar en Champions League -plats och då konkurrenten Arsenal vann igår mot West Ham med 3-1 är laget åter 1 poäng efter Gunners med en match mindre spelad. Inbördes möten mellan lagen är 3 vinster för Everton och 2 oavgjorda matcher.

Crystal Palace ligger ni i ingenmansland och visst laget har gjort bra prestationer på senaste men vi tycker ändå att Asian handikappet -1, 1.5 på hemmalaget till oddset 1.85Goodison Park är helt klart spelvärt till 6 av 10 units. (Halva insatsen betalas tillbaks vid enbart en udda vinst för Everton).

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Örebro v Malmö FF, Båda lagen gör mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

England – Premier League / Matchstart kl 20:45

Everton v Crystal Palace, 1:an tippas som Asiatiskt Handikapp (-1, 1.5) till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Örebro v Malmö FF 1-2
    FT Everton v Crystal Palace 2-3

You must be logged in to post a comment.