Det varit en liten ”konst”-paus här på bloggen då det har varit landslagsuppehåll och mindre intressant marknad att leta odds på därav skickade vi hela redaktionen på sensommar semester, men denna valdag har vi botaniserat runt lite i odds-listorna och kan meddela att det är inte en av de bästa bettingsöndagarna att bygga sig rulle men vi har hittat två speltips som är värda några units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Första bettet är hämtat från England och Premier League, ett lustigt bet kan tyckas då formen har varit svag och oddset är lite faktiskt i underkant på dagens United, dock tror vi att proppen går ur och Louis van Gaals –bygge och nyförvärv äntligen får leverera, vi hade livlig diskussioner här på redaktionen om vi skulle sätta 1 eller 2 units på bettet då det är lite ”flummigt” och bör ses som en krydda mer än ett värdespel.

Andra bettet för kvällen är hämtat från Serie A och den sena matchen mellan Parma-Milan där det finns en hel del intressanta odds just i denna matchen, mer om det i vårt medlemsbrev, här tänkte vi fokusera på överspelet (ö2.5) till fina oddset 1.95, de 5 senaste mötena har totalt bjudit på 18 mål med andra ord 3,6 mål snitt per match.

Det som får oss att hålla nere insatsen (4 units) är lagens osäkra form då säsongen precis börjat och lagens är inte helt samspelta.

England – Premier League / Matchstart kl 17:00

Manchester United v QPR, hemmalaget att göra över 3.5 mål i matchen tippas till oddset 4.33 hos spelbolaget till insatsen 2/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Parma v Milan,  Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Manchester United v QPR 4-0
    FT Parma v Milan 4-5

You must be logged in to post a comment.