Vi tog en lite paus igår lite omedvetet då vi helt enkelt inte hann blogga ut vårt speltips här, ser vi tillbaks så gick söndagsbetting hyfsat vi satte 2 av 3 speltips och gick plus totalt +4.80 units (netto) på de speltipsen och därmed håller portföljen en riktigt bra avkastning de senaste två veckorna. Om ca 2 veckor blir det en grundligare genomgång av halvåret som har gått, men vi återkommer till det när tiden är inne.

Så vad har vi för tankar och tips för ikväll?, det är en tunn spelonsdag med lite av varje, Sverige möter  grannlandet Norge i en prestigematch i damhandbolls-EM , Norge blir för svåra, men 1.15 i odds? kanske något fränt handikapp men vi har inte hittat något odds när vi räknat på den matchen, har ni något så får ni gärna höra av er till oss.

Ser vi till dagens fotbollsutbudet är det en match i Premier League och några cupmatcher från Italien, Spanien och England. Oddset på överspelet (2,5 mål) i Roma-Atalanta i Italienska Cupen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi väljer två matcher att tippa ikväll till låga insatser, hängmatchen i Premier League mellan Sunderland-Reading  där båda lagen göra mål till oddset 1.90 känns taget till 4 units och sen en ”liten” skräll enligt oddsen då hemmalaget i Spanska Cupen -matchen mellan Osasuna-Valencia ger 3.10-3.20 gånger pengarna är rätt skapligt då topplagen brukar ha sämre inställning och eventuellt luftar en hel del spelare i sådana här lägen, dock minimal insats (2) units.

Spanien – Spanska Cupen – Copa del Rey / Matchstart kl 20:00

Osasuna v Valencia,  1:an tippas till oddset 3.10 hos spelbolaget Unibet till insatsen 2/10 units

England – Premier League / Matchstart kl 20:45

Sunderland v Reading, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units

You must be logged in to post a comment.