Oddset/handikapp-spelet (1.83)  vi tippade i Elfsborgs kvalmatch i Europa League mot FC Dacia satt utan några större konstigheter då boråsarna ledde med 2-0 redan i halvtid för att sedan spela av matchen och kvalificera sig för nästa omgång i Europa-spelet.

Två lag som brukar göra mål (även fast det handlar om Allsvenskan), Gefle har gjort mål i sina fyra av sex senaste matcher och Malmö FF fem av sina sex senaste. Båda lagen kommer in med starkt självförtroende inför den här matchen då Malmö FF vänt två styckena underlägen till vinst och vid ytterliggare en vinst skulle laget toppa den Allsvenska tabellen. Gefle krossade IFK Göteborg med 5-0 senast på Strömvallen. Förmodligen så kommer det bli en händelserik fotbollsmatch då båda lagen har god form, inget man dagligen associerar med Strömvallen och Allsvenskan för att va lite negativ.

Som vanligt så har jag två spelalternativ i min hjärna inför Gefle v Malmö FF, det är Över 2,5 mål i matchen till oddset 1.90 hos spelbolaget UNIBET, fem av de senaste sju mötena lagen emellan har slutat med över (2,5 mål). Dock tycker jag att ”båda lagen göra mål” till oddset 1.83 som Unibet erbjuder är snäppet bättre spel enligt oss här på Tippa.nu, därför blir det dagens speltips med en insats som är lite lägre än ”medel”.

Sidan ”spelbloggen” har kollat på en ny layout och formgivning till nästa kommande säsong, så det kan bli lite förändringar men det är inget säkert än och vi skall göra allt för att Tippa.nu skall kunna ge er lika god avkastning nästan säsong som denna och allt kommer vara gratis precis som det är nu, bettingportföljen kommer resetas om ca 3-4 veckor men det kommer ni få vet och det har nämnts innan.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Uppskattar ni jobbet vi gör här på Tippa.nu -bloggen så är vi tacksamma om ni ”gillar” oss på Facebook genom denna länken HÄR , tack!

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 16:00

Gefle v Malmö FF, ”båda lagen göra mål i matchen” tippas till oddset 1.83 hos spelbolaget Unibet, insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ Extra 3/Canal+ Fotboll.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Gefle v Malmö FF 0-2

You must be logged in to post a comment.