Det var en underbar spelsöndag för oss här på Tippa.nu där vi dunkade in de båda speltipsen (+10,46 units netto), gårdagens Champions League -matcher var lite små luriga därför lät vi bloggen vila.

En spännande drabbning väntas på San Mames som för första gången på 15 år kan erbjuda sin publik UEFA Champions League -fotboll. Enligt oss så är det på förhand ett riktigt svårt möte om vem som skall dominera kvällens match, ser vi på oddsmarknaden är Atletic Bilbao stora favoriter där 1:an betalar närmare 2 gånger pengarna och bortasegern på Shakhtar Donetsk ligger och pendlar mellan 4.50-4.80.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Athletics hemmaform i Europaspelet är extremt bra, laget har endast förlorat 1 av 15 matcher, men icke att förglömma att merparten av matcherna är från Europa League. Om vi skall säga något om Shakhtar Donetsk och deras form? börjat sin liga med 8 raka segrar och 18-1 i målskillnad. Visst att baskerna skall vara favoriter ikväll men ett odds under 2.00 pengen känns ej spelvärt därför väljer vi överspelet (ö2.5 till 2.10 ggr pengen) då båda lagen kan spela bra/snabb offensiv fotboll, det som kan bli ett hinder för oss är att det är premiär i gruppen och ingen av lagen vill förlora sin första match men det tar vi in i riskberäkningen när vi håller insatsen till 4 av 10 units.

UEFA Champions League – Grupp H / Matchstart kl 20:45

Athletic Bilbao v Shakhtar Donetsk, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.10 hos spelbolaget till insatsen 4/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Athletic Bilbao vv Shakhtar Donetsk 0-0

You must be logged in to post a comment.