Summeringen av igår blev att två av tre speltips blev vinst dock så blev totalvinsten i princip +/- 0 (+0,8 units netto totalt igår) då huvudspelet inte satt, ändå starkt att vi inte backade utan ändå fick lite kaffepengar.

Idag rekas det matcher från två olika ligor, derbymatchen mellan Fulham-Spurs i Premier League och en bottenmatch i spanska La Liga. Har svårt att hitta något av bloggvärde i Serie A denna omgången så jag låter den helt vara här på spelbloggen och ser fram emot kvällens delikatess mellan Napoli och Juventus på Stadio San Paolo, matchen direktsänds dessutom på TV4 Sport med studiosnack från kl 20:00

Men vill ändå i alla fall dra min känsla jag får för Serie A och matchen mellan Udi-Siena, är att Udinese hemma mot Siena till låga 1,55-1,61 i odds INTE är spelvärt då jag tror mer på en ”bokning”, alltså spela X2 i den matchen till oddset 2.69 som ligger ute på oddsbörsen nu , men som sagt inga rekar här från Serie A idag.

Nu till söndagens bettingförslag:

England – Premier League / Matchstart kl 17:00

Fulham v Tottenham, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos spelbolagen BETFAIR till insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänds på Viasat Fotboll HD

Spanien – La Liga / Matchstart kl 16:00

Granada v Racing Santander, 1:an tippas som Asian handikapp 0,-0.5 till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units. Asiaspelet innebär att du får halva insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat och fullvinst om matchen slutar med Granada seger.

Matchen direktsänds på Canal+ Sport 1

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Fulham v Tottenham 1-3
    FT Granada v Racing Santande 0-0

You must be logged in to post a comment.