Tre matcher ikväll och inte vilka matcher som helst, en hårt kritiserat Djurgården som kläddes av efter senaste derbyt mot AIK av sina fans, match ikväll mot ett annat krislag Kalmar FF där spelarna är missnöjda med sin tränare.

Andra mötet som vi kommer följa under kvällen är kamratmötet, IFK-mötetGamla Ullevi där serieledarna kommer på besök mot ett Blåvitt som verkligen behöver vakna efter kallduschen senast mot Östersunds.

Vi börjar dock med att snabbanalysera gårdagens bet och det mellan HIF och Östersunds, lagen hade varsin halvlek och 1-1 får vi vara helt nöjda med med tanken på hur första halvleken såg ut och att Östersunds gjorde första målet, Asianspelet (garderingsspelet) vi tippade igår betalade tillbaka halva vår insats.

FÖLJ OSS i VÅR FACEBOOKGRUPP (facebook/TippaNU) SENASTE SPELTIPS & ODDS >>HÄR<<

Gamla Ullevi mötet mellan IFK Göteborg och IFK Norrköping är verkligen svårt att förutse på förhand, enligt marknaden är hemmalaget favoriter till de tre pinnarna som står på spel, odds på en rak 1:a finns att hitta till ca 2.20 gånger pengarna, tyvärr finns det inget som motiverar spel på den.

Peking däremot serieledare och priset på vinst ligger på 3.20 i skrivande stund, snackat innan har varit mycket att detta är ett bra speltips, dock vill vi varna för eventuella skador/avsaknaden av spelare inför kvällens match.

Ser vi till hur lagen uppträtt den senare tiden och de historiska resultaten så tyder inget på hemma seger då det är 2 vinster för Norrköping och 3 oavgjorda lagen emellan den senaste tiden. Det som får oss att Peking inte kommer få det allt för lätt ikväll är det bortafacit laget har 2 vinster 2 förluster, 6-6 i målskillnad, inget riktigt som skrämmer Blåvitt.

Dock så vet vi hur trögt det har gått för IFK Göteborg att föra de senaste matcherna, dåligt bolltempo och inget rörelse, därför väljer vi att tippa oavgjort i kvällens IFK-möte, oddset på x ligger på stabila 3.40 och vi anser att en insats på 3 units motiverar det spelet.

Dagens andra Allsvenska -speltips hämtas från krismatchen mellan Djurgården-Kalmar FFTele2 Arena, ett hemmalaget som fick ha kvartssamtal med deras fans efter 2-0 förlusten sist mot AIK och ett Kalmar FF som ropar på ny tränare.

Marknaden värderar Djurgården-seger till 1.75 inför dagens match, det går inte att spela, 5 förluster på deras 7 senaste matcher, sen vet man aldrig vart man har Guldfågeln-Arena-laget men hittills i år har laget gjort 3 mål framåt på sina 4 försök och vunnit o matcher, 2 oavgjorda finns på kontot.

Så ni läser rätt, bloggen tipsar om att tippa underspelet (U2.5 mål i matchen) till oddset 2.00, händer inte ofta men idag känner vi att det är de ända från krismatchen som är spelvärt pre-match, till en otrolig låg insats!.

PS: Följer du oss på Facebook?, ”Gilla” vår sida och häng med på vår bettingresa HÄR!.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

IFK Göteborg v IFK Norrköping, X tippas till oddset 3.40 hos till insatsen 3/10 units.

Djurgården v Kalmar FF, Under 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.00 hos till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT IFK Göteborg v IFK Norrköping 1-1
    FT Djurgården v Kalmar FF 0-3

You must be logged in to post a comment.