Lördag och vi tänkte ge er två speltips från Premier League och ett odds från Serie B fotbollen, observera att matchen mellan Manchester City-Arsenal börjar redan kl 13:45. Serieledarna Arsenal åker till Etihad Stadium där Manuel Pellegrini -mannar står för motståndet med en fjärde plats med 6 poäng efter the Gunners.

Båda lagen kommer från Champions League -spel i veckan, där Citys reserver gjorde en mäktig insats och vände matchen till en 3-2 vinst borta mot Bayern, Arsenal klarade avancemang även om laget förlorade med 2-0 mot ett Napoli som snöpligt åkte ut efter den höga poängskörden. Vi tycker formen och spelet ser klart bättre ut för City där hemmaplan spelar en viktig roll, där oddset 1.80 är spelbart men under det oddset börjar vi bli mer tveksamma, 4 av 10 units blir det på 1:an.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Som vanligt på lördagar kör Svenska Spel 1o miljoner kronor för ensam vinnare på Stryktipset, spelstopp klockan 15:59, kupongen är mixad med matcher från Premier League och The Championship så är du redo att testa din kunskaper? fixa 13 rätt och du har chansen på miljonerna, Lägg din stryktipskupong här!.

Lördagens omgång i Serie B är riktigt intressant då samtliga överspel ger riktigt bra betalt, vi kommer att skicka ut vårt överspel till våra VIP-medlemar (ansök här) här på bloggen delar vi med oss av vårt andra speltips från Empoli-Cesena, att serieledarna skall klara att göra minst 2 mål till ett 1.90-odds på ett sviktade Cesena hemma på Carlo Castellani ser vi som ett bra speldrag.

England – Premier League / Matchstart kl 13:45 & 16:00

Manchester City v Arsenal, 1:an tippas till oddset 1.80 hos Unibet till 4/10 units.

Newcastle v Southampton, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.975 hos Unibet till 3/10 units.

Italien – Serie B / Matchstart kl 15:00

Empoli v Cesena, Över 1.5 mål för Empoli till oddset 1.90 hos Unibet till 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Manchester City v Arsenal 6-3
    FT Newcastle v Southampton 1-1
    FT Empoli v Cesena 0-0

You must be logged in to post a comment.