Våra båda lördagsmatcher slutade 0-0 så det blev inga extra units för vår bettingportfölj utan blev mest glada att vi valde Asian-allternativet före det raka spelet på vår tyngsta speltips då de betalar halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat.

Söndag och det bjuds på spännande matcher lite överallt ute i fotbollseuropa två härliga toppmatcher ikväll mellan Juventus-Milan i Serie A och Zlatans-PSG åker iväg till Stade Velodrome för att ställas mot Marseille.

Här hemma är kampen om Allsvenskan i full gång, Blåvitt (2.40) spelar borta mot Djurgården (2.75) och har definitivt inte råd att tappa något poäng, riktigt svår match på förhand då formen pekar uppåt för Tele2-gänge. Malmö FF (2.00) reser till Göteborg/Hisingen för att möta ett Häcken (3.75) som är på 11:e plats och inte speciellt mycket att spela för? Som oddsen i parenteserna säger är det riktigt svårtippade matcher på förhand, vi kommer följa dem under livebettingen men mest för att det är intressant och inte att vi tror på funnet spelvärde under matchens gång.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Två odds vi reagerar kraftigt på när vi scrollar igenom de Italienska-oddsen, Udineses låga odds (1.75) mot Cagliari, totalt för lågt odds på hemmalaget enligt oss!, sen att överspelet ö2.5 mål i matchen mellan Sampdoria och Torino betalar 2.35 i skrivandes stund.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Udinese v Cagliari, Båda lagen gör mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

Sampdoria v Torino, Över 2. 2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.075 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Udinese v Cagliari 2-0
    FT Sampdoria v Torino 2-2

You must be logged in to post a comment.