En kommentar på gårdagens bet är att det började riktigt bra då Daniel Omoya Braaten nätade för FCK redan efter 6 minuter och överspelet såg vasst ut, men Mancinis manskap såg allt annat än bra ut igår och förmodligen kommer det inte lösa en andra plats i den gruppen efter Real Madrid utan Juventus kommer löse det till slut, vi backade 6 units på det spelet.

I övrigt var det ganska målfattigt omgång i Champions League -fotbollen och några oväntade poängtapp av några stora favoriter.

Ikväll är det åter igen dags för CL-fotboll och några riktigt sköna matcher att se fram emot, vi tänkte bjuda våra läsare på två bets som vi har fastnat lite mer för.

Vi börjar med att reka 1:an i mötet mellan Ajax-Celtic, första mötet slutade med en 2-1 vinst för skottarna på Celtic Park i Glasgow där nog ett oavgjort resultat skulle varit mest rättvist enligt oss. Celtic har endast vunnit 1 av sina 7 senaste bortamatcher i Champions League.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

detta är Ajax sista chans att komma in turneringen och kanske inte gå vidare från gruppen då jättarna Barcelona och Milan finns där upp men iallafall att ta sig till Europa League.

Amsterdam Arena kommer Ajax dra det tyngsta strået och därmed är 1.85-1.90 på hemma-seger (Ajax) ett helt okej odds med tanken på förutsättningarna och hemmaplan fördelen. Under 1.80 tycker vi att oddset är ej spelbart!.

Vår andra match hämtas från Grupp E, ett toppmöte mellan Chelsea-Schalke, där båda lagen står 6 pinnar. Mourinhos mannar åkte på sin första förlust på 7 matcher och det mot Newcastle med 2-0, ikväll är man storfavoriter enligt spelmarknaden där hemmaseger kring 1.40-1.44. Det snackas om att  Schalke inte är i så god form då man ligger på 6:e plats i Bundesliga, 12 poäng efter Bayern, men ser man till de 7 senaste matcher har Schalke ”bara” förlorat mot Dortmund och Chelsea. Vi tror att tyskarna kommer ge engelsmännen bra motstånd därmed tror vi inte att Peter Cech håller nolla ikväll och därför faller oddset (1.90) på över 2.5 mål i matchen oss i smak till 4 units.

UEFA Champions League – Grupp E & H / Matchstart kl 20:45

Chelsea v Schalke, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Ajax v Celtic, 1:an tippas i matchen till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Chelsea v Schalke 3-0
    FT Ajax v Celtic 1-0

You must be logged in to post a comment.