Underbart att bloggens två speltips satt igår och vi kunde ta igen +10,8 units (netto) på fotbolls-EM:et. Ikväll är det dags för match två i Grupp C. Spanien såg offensivt ut som vanligt mot Italien även om man inte startade matchen med någon forward på topp utan enbart med mittfältare, laget skapade massivt med chanser mot Italien och det kommer inte bli speciellt mycket mindre chanser mot Irland som är ett av de sämsta lagen i EM. HT/FT -speltipset ger 1.80 på oddsbörsen BETFAIR och det räcker för oss att reka speltipset här.

Italien tar emot Kroatien i den första av dagens två matcher och den får ses som den mest intressanta tv-matchen på förhand. Italien stod riktigt bra emot Spaniens offensiv och det kommer man göra även i dagens match men jag tycker personligt att oddset på rak vinst ( Italien)  är väldigt lågt (2.30) på spelmarknaden mot Kroatiens (3.30), matchen är riktigt lurig att tippa 1X2 två därför kör vi ”båda lagen göra mål” till 2 gånger pengarna i vår bettingportfölj enligt insatserna nedan:

För er som missat snabb-adressen till bloggen är den tippa.nu , uppskattar ni rekarna  ”gilla” oss på Facebook HÄR!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

EM 2012 – Grupp C / Matchstart kl 18:00

Italien v Kroatien, ”båda lagen gör mål i matchen” tippas till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

Matchen direktsänds i TV4/HD.

EM 2012 – Grupp C / Matchstart kl 20:45

Spanien v Irland, 1:an tippas som HT/FT till oddset 1.80 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänds SVT 1/HD.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Italien v Kroatien 1-1
    FT Spanien v Irland 4-0 (1-0)

You must be logged in to post a comment.