1-1 i går mellan Basel & Porto och vårt Asianspel betalade halva insatsen tillbaks. Alltid när det är slutspel i turneringarna är det som oftast mer tajt och mindre målchanser men igår kunde lika väl båda kamperna slutat med ”över” utan problem.

Idag är det Europa League -slutspel och hela 16 matcher på agendan, med matchstarter kl 19 och 21:05 svensk tid.

Några odds som är intressanta idag är Torino’s seger-asian-odds mot Athletic Bilbao, vi tycker att italierna har riktigt fin form och borde kunna få till ett bra resultat på hemmaplan mot ett mediokert Bilbao som har sett svagt ut, speciellt framåt.

Celtic tar emot InterCeltic Park, vi inbillar oss att det kommer bli en underhållande match med tempo, i alla fall kommer skottarna försöka driva upp det och vi hoppas inte Roberto Mancini gäng är för defensivt inställda till att få ett bra borta-resultat med sig. Oddset på BLGM-spelet är helt godkänt av oss till en insats av 4 units.

De större lagen plus de som är avsågade från topplacering i sina ligor satsar lite mer på Europa League nu när det är slutspel och 1 Champions League -plats i potten för den som vinner Europa League -finalen.

PS: Gilla oss HÄR FACEBOOK Se erbjudanden, kampanjer och speltips först!

UEFA Europa League – Sextondelsfinaler (1:2) / Matchstart kl 19:00 & 21:05

Torino v Athletic Bilbao 1:an tippas som Asian (0,-0.5)  till oddset 1.975 hos till insatsen 5/10 units.

Celtic v Inter, Båda lagen göra mål i matchen (BLGM) tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Torino v Athletic Bilbao 2-2
    FT Celtic v Inter 3-3

You must be logged in to post a comment.