Inter löste till slut en 2-1 seger (4 x 1.925 = 7.7 – 4 = +3.7 units netto) åt oss i torsdags mot Fiorentina och igår morgon kom vi med den första statistikrapporten för denna säsongen, de som har missat den finns siffrorna att tillgå i förra inlägget.

Lördagar brukar va ”mysiga” rent spelmässigt mycket att välja mellan men den känslan lyser lite med sin frånvaro FÖRUTOM de två matcherna vi har hittat till bloggen och inte nog med det så lyxar vi till det hela med århundrades odds från Serie B, men det liret är enbart för våra 100-vippare här på Tippa.nu (Ansök om medlemskap).

Första matchen vi rekar för dagen är London-derbyt mellan Tottenham-Chelsea, observera det tidiga spelstoppet, redan kl 13:45. Spelmarknaden erbjuder riktigt fina odds på detta London-möte, utvecklingen på 1×2-marknaden har gått den vägen velat då Tottenham gått ner i odds sen introduktionen och Chelsea uppåt, ner vi botaniserar i Asian-marknaden för matchen så fastnar vi för O-Asianen på Chelsea till 2.10 ggr pengarna som spelbolaget Unibet erbjuder. Spelet innebär att att HELA insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat i matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Kan vara vansinnigt av oss att gå emot Tottenham hemma med så bra form som laget haft jämför med Chelsea men här kommer rutin även att spela en stor roll i matchen, mästartränare José Mourinho mot sin gamla adept Villas Boas, vi vet att derbyn och stormatcher innebär stor risk för tillknäppt spel och därför håller nere insatsen till lite under medel 4/10 units.

Kvällens andra match hämtas från Italien och Serie A där Genoa tar emot Napoli på Stadio Luigi Ferrari. Rafael Benítez kommer från ett snöpligt poängtapp hemma mot Sassuolo (1-1) och hemmalaget från en 1-0 förlust mot Udinese.

Dessa mötena brukar kunna bjuda på rejäla målkalas, senaste 5 mötena lagen sinsemellan 0-2, 2-4 3-2, 1-6, 0-1. Oddset på över 2.5 antal mål i matchen till 1.925 som Asian- alternativet erbjuder kommer bli säsongens tyngsta spel här på spelbloggen (7/10 units).

England – Premier League / Matchstart kl 13:45

Tottenham v Chelsea, 2:an tippas som 0.0-Asian till oddset 2.10 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart 18:00

Genoa v Napoli, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.925 hos Unibet till insatsen 7/10 units.

You must be logged in to post a comment.