Europa League -fotboll på spelschemat idag och vi tänkte köra ut två sista minusten -speltips med lite kort varsel till spelstopp, men vi tycker dem är så bra att vi bloggar ut dem och hoppas att ni ryggar oss ikväll.

Spelutbudet är extremt som det alltid är när det vankas Europa League -fotboll, hela 32 matcher spelas ikväll och tycker att vi har hittat de två bästa prematch att tippa denna afton.

*** Följ med på ALLA speltips & analyser den kommande säsong (2016/17) på Tippa.nu ***

Det är förändringar på Tippa.nu och för att ta del av alla analyser & speltips på bloggen måste ALLA läsare skaffa sig ett medlemskonto och därefter en prenumeration, ordinarie pris är 99 SEK i månaden.

Registrera ett medlemskap för endast 99,00 SEK /månaden här!<

Vi börjar med mötet mellan FC Zürich och VillarrealLetzigrund, två lag med 5 inspelade poäng var i Grupp L, vilket ger dem andra och tredje platsen i gruppen efter Osmanlispor som har 7 poäng efter 4 matcher.

Det har varit tre möten innan mellan Zürich och spanjorerna, 13 mål har de blivit på de matcherna, alltså 4,33 mål i snitt per match, visst matchen ikväll är riktigt viktig för fortsättningen om det skall bli slutspel eller inte för de bägge lagen men här är också viktigt att poängtera att Villarreal är skyhöga favoriter inför matchen, den raka 2:an ger 1.90 i odds kontra hemmalaget som betalar 4.50 gånger pengarna för vinst.

Jämför vi formen på de bägge lagen så har gästerna haft det väldigt tungt den senaste tiden, 3-3-1 mot hemmalaget som har 6-1-0 vilket är kanonform och för den som verkligen vill ha ett högt odds ikväll så är 4.50 gånger pengarna riktigt mumma. Vi tycker att spela Villarreal till under 2 ggr pengarna är löjligt i en sån här viktig match.

Båda lagen gör mål i matchen (BLGM) betalar mycket bra och vi tar oddset 1.90 till en insats av 6/10 units.

Kvällens andra match den kl 21:05 hämtas från Grupp E och Stadio Olympico där det tjeckiska laget Victoria Plzen kommer på besök, ett defensivt starkt lag som ännu inte vunnit i Europa League, tre oavgjorda matcher på deras konto mot ett Roma som har 2-2-0 och därmed leder gruppen och kan ikväll i princip säkra ett avancemagn till slutspelet.

Även om det såg ganska bra ut mot Atalanta i helgen så tappade laget en 1-0 ledning till en 2-1 förlust och det lär påverka laget då avståndet till en Scudetto ökade med ytterligare en förlust, 7 poäng efter Juventus i Serie A efter 13 omgångar.

Vi tror Roma tar kommandot direkt från början till slut i denna matchen och inte gör om samma misstag som i helgen när man inte klarade sy ihop säcken mot Atalanta. Kross utvarnas här och handikappspelet (-1.5) på Roma spelas till 5/10 units

Följ oss under hela året runt med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

UEFA Europa League – Grupp L & E / Matchstart 19:00 & 21:05

FC Zürich v Villarreal, BLGM till oddset 1.90 hos till insatsen 6/10 units

Roma v Victoria Plzen, 1:an som -1.5 till oddset 1.85 till insatsen 5/10 units

  1. admin skriver:

    FT FC Zürich v Villarreal 1-1
    FT Roma v Victoria Plzen 4-1

You must be logged in to post a comment.