Trettondagsafton och vi har hittat två superintressanta speltips och odds från Serie A -fotbollen, där den 18’e omgång skall spelas klart med återstående  7 matcher från Serie A. Vi har fastnat för två överspel-odds denna afton.

De tre senaste mötena mellan Parma-Torino har slutat med totalt 17 mål, hemmalaget har ett extremt hemmaplans överlag just mot Torino då man vunnit 4 av 5 senaste matcher. Dock är vi lite mer tveksamma till Parmas form innan juluppehållet då laget hade tre oavgjorda matcher i rad jämfört med Torinos tre vinster. Det går att spela 1:an till oddset 2.10 och bortalaget till över 3.60 gånger pengarna hos spelbolaget Unibet.

Vi känner oss rejält tveksam till 1X2 spelen i denna match då vi tycker matchen kan sluta med vad som helst, däremot lockar det raka överspelet (ö2.5) till fina oddset 2.10 till spela och en insats på 4/10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Andra matchen för dagen är ”kvällsmatchen” mellan Lazio-Inter där fyra av fem av de senaste mötena har slutat med minst 3 mål i matchen. Inter kommer från en prestige fylld derby seger mot Milan (1-0) och Lazio kommer från en stor torsk mot Hellas Verona med 4-1.

Inters facit på bortaplan mot Lazio är riktigt jäkla dåligt, på hela tre säsonger har man inte lyckats vinna, dock är måndagskvällen ypperligt tillfälle för Inter att vinna till fina oddset 3.00 gånger pengen, hemmalaget ligger inte på den platsen man har räknat med i tabellen (11’e plats) hela 11 poäng efter Inter. Skadeläget har aldrig sett bättre ut i Inter vad det gör nu, ännu ett tecken på att spela den raka favorit 1:an till 2.40 är dåligt enligt oss!.

Vi tror på en svängig match med lite fördel åt Inter, dock blir vårt andra spel för kvällen ett överspel (ö2.5) till nästan 2 gånger pengarna.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00 & 18:30

Parma v Torino, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.10 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Lazio v Inter, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.975 hos Unibet till insatsen 6/10 units

 

  1. admin skriver:

    FT Parma v Torino 3-1
    FT Lazio v Inter 1-0

You must be logged in to post a comment.