England – Premier League / spelstopp kl 16:00

Harry Redknapp åker till Molineux Stadium för att plocka sin första ”trea”, kommer bli svårt då laget visat ruggig dålig form sist i Premier League och 1-8 i målskillnad. Adebayor väntas debuter för Spurs idag och Rafael van der Vaart är på skadelistan som Aaron Lennon, Gallas, Pienaar och Sandro. Skulle det inte var för att motståndet var Tottenham så skulle jag nog klippt den raka ettan till oddset 2.90 men det blir överspelet som gäller.

Wolves v Tottenham Över 2,5 mål till oddset 1.97 hos spelbolaget Unibet insats är låga 3/10 units.

Matchen direktsänds på Viasat Xtra 5

Oddset på överspelet mellan Bolton v Manchester United skulle läggas fram som ett speltips men oddset är nåt fruktansvärt dåligt då det ligger i skrivande stund mellan 1.60-1.70 gånger pengar på över 2,5 mål, Oddset på över 3,5 är 2.55. Många spelare har spelat 1-2 landskamper så det lär bli en del rotationer i trupperna.


Spanien – La Liga / spelstopp kl 18:00 och 22:00

De gula ubåtarnas insats på Nou Camp senast var riktig bedrövlig då spelarna inte ens försökte spela mot ett taggat Barcelona (5-0). Sevilla vann sin premier i Primera Division mot miljardbygget-Málaga ganska enkelt, bloggen tror på målrik match på El Madrigal.

Villarreal v Sevilla, Över 2,5 mål tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet med medelinsats 5/10 units

Matchen direktsänds på Canal+ Fotboll

Valencia vann sin sjuka premiermatch mot Racing med 4-3 där Soldado stod bakom alla Valencias mål. Atlectico kryssa sin första match mot Osasuna och har tappat mycket i offensiven då Diego Forlán gått till Inter och Kun’Agüero till Manchester City.

Valencia v Atlectico Madrid, 1:an tippas till oddset 1.97 hos spelbolaget Unibet med insats 4/10 units.

Matchen direktsänds på Canal+ Sport1

 1. […] League och 1-8 i målskillnad. Adebayor väntas debuter för … Read the rest here: Tre speltips till bra odds från Premier League och La Liga … Post a […]

 2. oddskillen@gmail.com skriver:

  FT Wolverhampton W.0 – 2 Tottenham H.
  FT Villarreal 2 – 2 Sevilla
  FT Valencia 1 – 0 Atletico Madrid
  —————————————–
  FT Bolton W. 0 – 5 Manchester U

You must be logged in to post a comment.