Igår var det tre speltips från den italienska ligan här på spelbloggen, huvudspelet (5 units) var matchen Genoa-Roma till fina oddset 1.975 hos Unibet matchen slutade 2-1 och speltipset satt.

Lazio tappade sin 1-0 ledning hemma mot Catania (1-1).

Det spelvärda oddset (3.30) på Atalanta såg ut och gå in då det stod 1-1 och Atalanta fick straffspark i den 89 minuten för att göra 2-1 och vinna matchen, tyvärr så sköt Denis en riktig dålig straff och målvakten kunde lätt rädda den, matchen slutade 1-1.

För alla svenska fotbollsälskare bjuds det på kvalgodis ikväll vilket lag som skall gå upp till Allsvenskan 2012, det står mellan Ängelholms FF och Syrianska, svår match att tippa därav de höga oddsen, matchen direktsänds på TV4 Sport kl 19:15

Åter till kvällens speltips i Serie A mellan Palermo och Leece:

Leece tappade en otroliga ledning i helgen mot Milan då laget ledde med 3-0 i halvtid, ändå så slutade matchen 4-3 till Milan efter ett hattrick av Boateng.

Palermo har varit helt värdelösa på bortaplan denna säsongen, men hemma ön (Sicilien) är laget ruskigt starka, ikväll möter man ett Leece som ligger näst sist i Serie A. Ser man till spelalternativen som finns på denna matchen är den raka ettan inget alternativ då den betalar dåligt, odds kring 1.50-1.55, därför spelas ett specialspel här på bloggen, Halvtid/Fulltid Palermo till oddset 2.37 hos spelbolaget Unibet.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Palermo v Lecce, 1:an tippas som HT/FT 1/1 till oddset 2.37 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units. Detta spelet innebär att Palermo måste leda redan i halvtid och sen vinna matchen för att spelet skall sitta.

 

Publicerat 08:41

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Palermo v Lecce 2-0 (1-0)

You must be logged in to post a comment.