Två toppmatcher från fotbollsallsvenskan på torsdags-agendan, Malmö FF-Häcken & IFK Göteborg-AIK. Oddsmässigt reagerar vi på 1×2-utbudet i matchen på Gamla Ullevi där IFK-AIK spelar, där kommer blåvitt från en kämpig 2-1 seger i Svenska Cupen mot Örebro som gjorde de till Svenska Cupmästare men med mediokert spel fram tills 1-1 kvitteringen.

IFK Göteborg har börjat denna säsongen bra med 19 inspelade poäng på 8 matcher, AIK har 15 poäng och det skrivs att det är en knagglig inledning av Stockholmslaget och de har verkligen inte råd att tappa 3 pinnar ikväll om det skall hänga med i toppstriden denna säsongen.

Historiskt sett så har inte blåvitt det alltid så lätt just mot AIK, förra säsongen slutade hemmamatchen med en 0-2 förlust, och inbördes på de 5 senaste matcherna har man 2 segrar och 08-gänget har 3.

Med tanken på hur ”tung” denna matchen är tycker vi helt klart att spelmarknaden har övervärderat blåvitt chanser att vinna ikväll då den raka 1:an finns till låga 1.80-1.85 att hitta, det som känns mer spelvärt enligt oss är oddset på den raka AIK -seger till hela 4.33 gånger pengarna hos spelbolaget Vi vet att det är en svårtippade match på förhand därför drar vi ner insatsen till 3 av 10 units.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:05

IFK Göteborg v AIK, 2:an tippas till oddset 4.33 hos till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT IFK Göteborg v AIK 3-0

You must be logged in to post a comment.