Marginellt (kaffepengar) plus på söndagens Serie A -matcher, i slutändan hängde allt på Cesenas staffmiss mot Genoa för att gå fullt (+9 units) istället blev det straffmiss och vi ”netta” knappa +1 units, det är små marginaler i betting och när man får de så här på papper är det lättare att förstå.

Men nu över till nuet och en mitt-i-veckan-omgång (tisdag & onsdag) från den engelska Premier League -fotbollen. Ser man snabbt över kvällens 6 matcher så är det denna matchen vi skall blogga mellan Leicester-Liverpool och kvällens-VIP match som vi analyserat mellan Manchester United-Stoke där skador har fått 1:an på hemmalaget höjas kraftigt innan kommande matchstart, men mer om den finns i vår medlems-analys

Två lag i kris möts på King Power Stadium, Leicester som ligger sist i tabellen och Liverpool som gått kräftgång, laget vann dock i helgen med 1-0 över Stoke men ligger långt från fjolårets form och både spelet i ligan och Champions League har sett allt annat än bra. Leicester har lyckats med att ta 2 poäng på sina 7 senaste matcher, Liverpool ligger på 7 poäng så ingen större ögonbrynshöjare men det finns ändå individuell kvalité i laget, det gäller bara för Rodgers att väcka sitt manskap.

Den enda hemmasegern för Leicester togs hittills med 5-3 mot Manchester United, och det är i princip hälften av lagets mål gjordes i den matchen. Vi har svårt att låta bli den raka 2:an och oddset 2.075 som erbjuds i detta läge även om formen har varit sisådär för Liverpool, medelinsats 5 av 10 units.

PS: Glöm inte att följa oss på Facebook i vår TippaNu -grupp

England – Premier League / Matchstart kl 20:45

Leicester v Liverpool, 2:an tippas till oddset 2.075 hos till insatsen 5/10 units

  1. admin skriver:

    FT Leicester v Liverpool 1-3

You must be logged in to post a comment.