Palermo vann enkelt hemma mot Lecce, speltipset satt då de tog ledningen redan i första halvlek och dryga ut den senare i andra halvlek till 2-0, oddset var hela 2,37 på det spelet hos Unibet och det var bra för vår spelkassa att inkassera +6,85 units (netto).

Det är flera stormatcher idag lördag, tex i Premier League möter Chelsea-Arsenal och sen i Italien är det två riktiga toppmöten mellan Roma-Milan och Inter-Juventus, tyvärr får jag ingen riktig betting-känsla för någon av matcherna i Serie A, kanske att Roma kan ”skrälla” till oddset 3.00 gånger pengarna på hemmaplan hos BETFAIR är spelvänligt?

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Mina tre speltips denna tipslördag blir istället från Premier League och La Liga, två överspel från England tippas då oddsen för dessa spel är riktigt bra enligt min mening då alla fyra lagen skapar mycket målchanser och deras försvar är under all kritik.

Många undrar hur jag vågar att betta på de gula ubåtarna i La Liga då de har börjat säsongen 2011/12 så kasst, men de är faktiskt inte riktigt så usla som tabellen visar och förmodligen tar laget sina tre efterlängtade poäng hemma ikväll på estadio el Madrigal till det fina oddset 2.10 hos spelbolaget Unibet.

England – Premier League / Matchstarter kl 16:00

Norwich v Blackburn, över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget REDBET till insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänds på Viasat Fotboll HD Viasat X-tra 3

Swansea v Bolton, över 2,5 mål (Antal mål) i matchen tippas till oddset 1.925 hos spelbolaget Unibet  till insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds på Viasat Fotboll HD Viasat X-tra 4

Spanien – La Liga / Matchstart kl 18:00

Villarreal v Rayo Vallecano, 1:an tippas till oddset 2.10 hos spelbolaget BETFAIR med insatsen 4/10 units.

Publicerat 01:20

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Norwich v Blackburn 3-3
    FT Swansea v Bolton W 3-1
    FT Villarreal v Rayo Vallecano 2-0

  2. hemligt skriver:

    ryggade överspelen.. good job!

You must be logged in to post a comment.