Äntligen så är veckans landskamps uppehåll  slut och vi har några härliga europeiska fotbollsmatcher denna helgen och ett kval till Allsvenskan 2013 som redan känns avgjort då Halmstad har med sig 3-0 i bagaget., vi satte vårt speltips från Zlatan-England -matchen och torskade på att Cypern inte kunde spräcka Finlands nolla, 1 av 2 speltips satt för oss här på Tippa.nu.

Enligt oss så finns det flera godbitar denna bettinglördag, en match på förhand som känns riktigt het är Londonderbyt  i Premier League mellan Arsenal-Tottenham känns väldigt målrikt , dock är oddsen på många mål kraftigt nedtryckt så vi kommer att välja att spela den raka 1:an istället. Arsenal 1:an finns att hitta till oddset 1.975, det är exakt samma spel som 1:an i 1×2 alternativet dock med en skillnad och det är att den ger 0.075 mer. Så som vi ser det har Tottenham gjort en bra match denna säsong och det är mot Manchester United då man vann med 3-2 efter att mycket gått lagets väg. Arsenal är i en svacka då man tappar matcher som mot Schalke i Champions League, mot Fulham missar straff på tilläggs-tiden. Oddsbörsen ligger på 2 gånger pengarna och då är inte courtaget borträknat så spelbolaget Unibet odds är taget!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Kvällens andra 1:a hämtas från Neapel/Serie A och toppmatchen Napoli-Milan, Skumt att kalla det toppmatch då 3:an (Napoli) möter 13:de plats placerade Milan som hade stora problem med Fiorentina senast på San Siro, vi menar på att det kommer definitivt inte bli lättare ikväll och detta kan vara matchen då Allegri lämnar tränarplatsen vid en eventuell förlust. Napolis 1:a finns att hitta till oddset 1.900, det är exakt samma spel som 1:an i 1×2 alternativet dock med en skillnad och det är att den ger 0.07 mer i odds.

Lite offrecord så tycker vi att (Asian) överspelet 2.2,5 mål i matchen mellan Padova-Cittadella i Serie B till oddset 2.07  är av intresse, men som sagt inget vi tar med här i vår portfölj.

PS: Glöm inte att ”gilla” vår Facebook-grupp genom att klicka HÄR!, tack!.

England – Premier League / Matchstart kl 13:45

Arsenal v Tottenham, 1:an (-0.5) tippas till oddset 1.975 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Napoli v Milan, 1:an (-0.5) tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Arsenal v Tottenham 5-2
    FT Napoli v Milan 2-2

    (( FT Padova-Cittadella 3-1 ))

You must be logged in to post a comment.