Det blev aldrig någon nerv i vår senaste bet (handikappet -1.5) på Sporting Lissabon då de krossade danskarna med hela 5-0 i Europa League -matchen och vi kunde enkelt inkassera en ny frisk spelvinst ( +5,1 units netto) till vår bettingportfölj här på Tippa.nu.

Lördagar och söndagar brukar generellt vara intressant ur betting-synpunkt men idag är det verkligen inte mycket vi hittar som är värt att spela på. Det blir dags att premiär -betta engelska Premier League där det ändå spelas två matcher som vi kommer hålla ett extra öga på och det är West Brom-Everton och West Ham-Fulham.

Vi tror att det kan ”smälla” på med mål i dessa två -matcher, därför har vi fokuserat på mål-odds inför vår två picks. Historiskt sätt har de senaste sex möten mellan West Ham-Fulham slutat med att båda lagen gjort mål, oddset är på gränsen till för klent men vi låter det passera och trycker in lite under medel på den betten.

Den andra matchen för dagen vi tippar är mellan West Bromwich-Everton, där båda lagen börjat starkt och spelat en glad offensiv fotboll de två första matcherna i liga-starten , här går vi emot historiken som säger målsnål match dock så garderar vi oss med en Asian till riktigt bra odds. Läs mer om vårt speltips nedan.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – Premier League / Matchstart kl 13:45 & 16:00

West Ham v Fulham, Båda lagen göra mål i matchen till oddset 1.72 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

West Bromwich v Everton, Över 2.2,5 (Asian) mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units. Spelet innebär att det måste bli minst 3 mål i matchen för att spelet skall räknas som vinst, blir det endast 2 mål i matchen betalas halva insatsen tillbaks.

Observera att en av matcherna är en tidig ”lunchmatch”.

You must be logged in to post a comment.