Då var det dags för näst sista speltipset här på Tippa.nu innan vi stänger portföljen för säsongen 2012/2013 som vi kommer göra nu på fredag. Men först skall vi hinna med UEFA Champions League -kvalet i herrfotbollen, kval är extremt svåra och det finns inget givet men vi tycker kvällens mest intressanta (ursäkta Celtic och Malmö) CL-kvalmatch spelas på Aker Stadion mellan Molde-Legia Warszawa där marknaden förväntar sig en målsnål-historia där gillar vi två odds, Över 2.2,5 mål (Asian) ger fina 1.975 i odds och det mindre spelvärda oddset är BLGM (Båda lagen göra mål) i matchen till oddset 1.83 hos Unibet.

Legia Warszawa har börjat polska ligan på bästa möjlig sätt trots flera ändringar i truppen inför denna säsongen, dock har inte spelet suttit under hela 90 minuter och laget haft en hel del stolpe in och skall man rå på regerande mästarna (2012) från Tippeligaen måste laget prestera över 90 minuter, spelmarknaden har polackerna som knappa favoriter. Molde kommer från en väntad förlust i helgen där laget förlorade borta mot Lilleström med 2-0 därmed har ligaspelet varit allt annat än bra i år och laget ligger på en 13e plats.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi tycker dock att cupspel och speciellt Champions League -spel är inte alltid riktigt rätt att jämföra hur nuvarande ligaspelet går för de inblandade lagen då flera av lagen satsar alla sina resurser just på att lyckas komma till gruppspelet i den finaste klubbturneringen av dem alla.

UEFA Champions League kval – Match 1:2 / Matchstart kl 19:00

Molde v Legia Warszawa, Över 2.2,5 mål (asian) i matchen tippas till oddset 1.975 hos spelbolaget Unibet till 6/10 units.

You must be logged in to post a comment.