Gårdagens två FA-Cup tips gjorde vår bettingportfölj här på bloggen i princip oförändrad (+0,7 units netto). Idag är det det söndag och därmed bra och spännande utbud av Serie A -matcher. Det kommer bli dubbla speltips från Italien då jag känner att dessa två odds är riktigt fina och måste tippas.

Många kanske rynkar på ögonbrynen att jag rekar Genoa, men ser man till Genoas prestationer så är det ett helt annat lag hemma och borta, de två senaste vinsterna har kommit hemma mot två topplag som Lazio och Napoli. Sen om vi ser till lunchmatchen, de brukar vara riktigt galna och svängiga, okej Lecce är inte världens sexigaste lag men jag tror i alla fall att vårt speltips nedan kommer ge oss vinst och klirr i kassan.

Serie A bjuder på två kvällsmatcher idag för ovanlighetens skull, kanske återkommer jag med någon bra oddsbet till de matcherna.

Observera!, att en av matcherna är den s.k ”Lunchmatchen” och börjar redan kl 12:30 om ni inte vill missa den.
För er som skall tippa på Eurotipset hos Svenska Spel (spelstopp kl 14:59) använd denna länken här! och stöd denna spelblogg, tack!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 12:30 & 15:00

Lecce v AC Siena, Båda lagen att göra mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget REDBET till insatsen 4/10 units.

Genoa v Chievo, 1:an tippas till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Lunchmatchen direktsänds på TV11.

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Lecce v AC Siena 4-1
    FT Genoa v Chievo 0-1

You must be logged in to post a comment.