Härligt med spelvinst igår!, då vår lördagsbet i Allsvenskan till oddset 1.83 på att båda lagen skulle göra mål i matchen Asyriska-Häcken till insatsen 5 units (+4.15 units netto) matchen slutade 1-2.

Fick du inte 13 rätt igår på Stryktipset så finns det en chans till denna helgen och det är att få 13 rätt på Europatipset hos Svenska Spel, spelstoppet är kl 14:55 och du kommer direkt till kupongen HÄR!.

Det är en rätt svår omgång i Serie A denna söndagen då det är mycket som står på spel i många matcher, Genoa som stortorskade mot Siena sist och deras fans som krävde att de skulle ta av sig sina matchtröjor för det inte var värda det. Milan är piskade att vinna en svår bortamatch mot SienaJuventus ligger redan 3 poäng före i ligan och om Milan skall kunna vara med i Scudetto -racet måste det verkligen ta tre poäng i denna matchen, jag tror dock inte Zlatans gäng löser detta och oddset (2.40) på 1X lockar mig till spel här till en lägre insats. I matchen Bologna-Genoa tror jag på en försiktig start och  ganska så ovis inledning där förmodligen Bologna tar tag i tackpinnen, men att båda lagen kommer skapa en hel del målchanser, därför bettar vi på ”Båda lagen göra mål” till oddset 1.80, även här 3 units insats.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att ”gilla” Tippa.nu på Facebook genom att klicka HÄR!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 12:30 & 15:00

Bologna v Genoa, Båda lagen göra mål till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ Extra HD & TV 11.

Siena v Milan, 1X tippas till oddset 2.40 hos spelbolaget Unibet till insatsen 3/10 units.

Matchen direktsänds i TV4 Sport.

  1. Anton skriver:

    Snygg rek!! 3-2 i första matchen

  2. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Bologna v Genoa 3-2
    FT Siena v Milan 1-4

You must be logged in to post a comment.